Sushiswap-stifter forlader angiveligt svindel som sushi-token-prisbeholdere

Den anonyme grundlægger af Sushiswap har angiveligt exit scammed efter at have konverteret alle sine sushi-tokens til ETH den 5. september. Rapporter om den påståede fidus kom et par dage efter, at sushi-tokenet, der blev forkasket fra Uniswap-protokollen, steg i værdi til $ 10 i kun 24 timer.

En Twitter-bruger Spensernoon først gjort påstandene

Sushiswap-stifter forlader angiveligt svindel som sushi-token-prisbeholdere

Men i en række tilsyneladende indviklede tweets har kokken Nomi, den selverkendte skaber af Sushiswap , benægtet beskyldningerne. Skaberen tweetede:

Folk spurgte, om jeg forlader snydt. Jeg gjorde ikke. Jeg er her stadig. Jeg vil fortsætte med at deltage i diskussionen. Jeg hjælper med den tekniske del. Jeg vil hjælpe med at sikre, at vi har en vellykket migration.

Sushiswap-skaberen sammenligner derefter sine handlinger med, hvad Satoshilite (Charlie Lee-skaberen af ​​Litecoin) gjorde, og hvordan ”Bitcoin Code ikke havde noget problem med at overleve.”

Alligevel ser chef Nomi ud til at retfærdiggøre sine handlinger og insistere på, at han fortjente ETH :

”Måske synes du ikke, jeg fortjente den ETH ? Jeg tror, ​​at mine bidrag berettigede det. Jeg skrev migrationskoden. Jeg gjorde alle revisionerne. Jeg koordinerede de største LP-puljer nogensinde. Jeg skabte et stort samfund. Jeg sprang 100’ers LP-fidusprojekter. Alt på en uge. ”

Sushiswap-skaberen bestræber sig også på at minde sine modstandere om alt det arbejde, han har udført alene. Skaberen antyder, at symbolets prisudsving har skabt uønsket pres.

”Og det er hvad jeg gør. Jeg skabte (en) idé. Jeg oprettede (samfundet). Jeg gjorde det bedst, når jeg ikke har (sic) pris under pres. Og hvis du tror på samfundet. Du tror på ideen. Du bliver. Hvis ikke, er du fri til at rejse. Det er et åbent eksperiment. Ingen strenge fastgjort, ”sagde den trodsige skaberen.

I resten af ​​tweetsne kaster grundlæggeren sine handlinger som godartede, mens han klager over, at ”alt, hvad jeg modtog, var skylden og FUDing

Sushi-token blev noteret på Binance 1. september, og ifølge rapporter havde Defi-likviditetsforsyningsplatformen haft midler til en værdi af 1,2 mia. Dollar under lås. Alligevel begyndte tokenprisen at falde og faldt 60% (på 24 timer) til $ 1,50 i skrivende stund.

I mellemtiden syntes ethereum ( ETH ) -token at tage et signal fra faldende defi-tokens efter at være faldet 17% til $ 320 i samme periode. Tendensen syntes også at være den samme med mange andre defi-mønter som YFI, LEND og LINK.

Chainlink-token LINK faldt ligeledes med et tocifret tal på 19,7% til $ 10,19, mens Polkadot-token faldt med 28% til $ 3,83.

Resten af ​​markedet ser imidlertid ud til at have lidt tab i gennemsnit 6% eller derunder. Bitcoin faldt til under $ 10.000 i samme periode.

Dieser Beitrag wurde unter Bitcoin veröffentlicht. Setze ein Lesezeichen auf den Permalink.